juan jose mateos.camila aybar.                                        //home           //cv           //projects          //office         //contact

                                                                                                                    >>          

                                                                     

//0902/VLLKS   social housing madrid  distincion                                                                                           national competition  

//instructions to be happy in 160m3 the selected place in langreo has a depressive topography, basically a big hole. We propose a building  able to help to get out of that hole in terms of emotional feelings. These states are usually related to the people suffering or diagnostic  form neuronal disorders or illnesses. The building becomes a sheltering sky elevated from the ground being able to generate natural protected spaces where the residents will be able to recover their abilities to relate with their environment.

.........................................................................................................................................................................................................